Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Вересень » 9 » 1 клас
14:51
1 клас

     Цього теплого вересневого ранку з нетерпінням очікували всі:  вчителі, батьки, старшокласники. Та найбажанішим він був для наймолодших – першокласників. Адже саме сьогодні вони розпочали цікаву подорож у країну Знань.

     Радо зустріли малюків усі члени шкільної родини та громади села. Одинадцятикласники запросили їх до веселого хороводу та подарували «Портфелі першокласника» разом із яскравими кульками, сміхом та бадьорим настроєм. Передали  свої вітання учням школи  та дарунки маленьким школярам народний депутат України О. В. Герега, ТОВ «Кернел»,  ПП А. М. Михальська, сільський голова Н. В. Мосьондз. Ніхто не залишився осторонь від щирих привітань на найкращих побажань.

     Першокласники долучилися до шкільних справ з першого дня. Адже вони разом зі всією школою вітали друзів з Днем знань на шкільній лінійці, вшанували хвилиною мовчання  загиблих за незалежність Батьківщини, просили здоров’я для воїнів-односельчан та всіх, хто бере участь в АТО.

    А в класі на  найменших школярів та їх батьків чекала захоплива спільна справа – створення «Галявини дружби». Тут діти граючись знайомилися, відгадували загадки, вивчали правила поведінки в школі, в’язали «вузлики дружби» на промінчиках сонця, повторили держані символи України. А також: малювали, співали та танцювали. У своїх піснях, малюнках учні висловлювали любов до рідної країни, сподівання на мир і спокій в усій країні та кожній родині.

     Не залишилися осторонь і батьки. На синьому небі, що розкинулося над Галявиною, вони «посіяли» зорі із побажаннями діткам на майбутнє. 

      На завершення першокласники щиро молилися за Україну та понесли до власних домівок частинку тепла від запаленої під час молитви свічки. 

     Відомо, що журавель – птаха миру. Саме тому на одному із перших уроків трудового навчання учні першого класу Зеленченської ЗОШ І – ІІІ ступенів виготовили паперових журавлів. На крилах кожного птаха з’явились найперше самостійно написане слово – МИР. Від сьогодні виготовлені власноруч журавлі є оберегом для нашого класу, наших родин та України.

Переглядів: 413 | Додав: miwa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: